Anlita städproffs för trappstädning

Trapphus, entréer, hissar och tvättstugor används t.ex. dagligen av många och behöver därför ses efter regelbundet. Vi kommer gärna och bedömer ert behov av städning i trapphus, entréer, hissar och tvättstugor innan vi lämnar en offert för trappstädning.
Trappstädning - Städfirma i Göteborg - Orange Städ
Trappstädning - Städfirma i Göteborg - Orange Städ
+12

Flera ars
erfarenhet

Noggrann städning med känsla för kvalite

Vi är ett städföretag med ett komplett utbud inom lokalvård och service i Göteborg. Låt våra erfarna medarbetare se till att era trapphus håller sig i gott skick. Samtidigt är ett trapphus ett av de första intrycken man som besökare får av en fastighet, så det lönar sig i flera bemärkelser att vara noggrann med trappstädningen. Regelbunden rengöring av trapporna är ett bra sätt att visa fastigheten från sin bästa sida. Vi använder i största utsträckning miljövänliga städprodukter som borgar för en ren och hälsosam innemiljö.
När du tagit kontakt med oss kommer vi gärna ut och tittar på ert trapphus – och eventuellt andra lokaler – för att avgöra vilka insatser som behövs. När vi vet mer kan vi uppskatta tidsåtgång, materialåtgång och komma med en kostnadsfri offert på ert uppdrag.

Vad ingår i trappstädningen?

  • Sopning och skurning av entrén och trapphuset.
  • Torkning och rengöring av ledstänger, dörrar och fönster.
  • Entrémattan dammsugs och skakas.
  • Hissen skuras och dammtorkas.
  • Moppar och trasor för såväl dammtorkning som våttorkning.
  • Dammsugare som samlar upp damm – de klarar självklart allergikraven för dammsugare.
  • Miljövänliga, Svanenmärkta rengöringsmedel som ger mindre avtryck i miljön.
  • Egna stegar, så vi kan nå damm även på högre ställen (t.ex. ovanpå lysrörsarmaturer).
  • Handskar och desinfektionsmedel för att ta bort alla former av smuts och bakterier.
  • Vi har alltid fast, lågt pris för åter kommande städning tjänster.
Trappstädning - Städfirma i Göteborg - Orange Städ
Trappstädning - Städfirma i Göteborg - Orange Städ
Trappstädningen

Frågor & Svar

Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får och svaren här. Om du trots allt inte hittar svaret på din fråga är vi aldrig längre än ett telefonsamtal eller mail bort.

Förutom att tömma bostaden på möbler och saker, vill vi att du stänger av och frostar av kyl & frys. Glöm inte att dra fram vitvaror som kyl/frys, spis och/eller tvättmaskin/torktumlare, om du vill att vi ska rengöra bakom dessa. På grund av skaderisken drar vi inte fram några vitvaror när vi är på plats. Detta då vi inte kan garantera att vi har möjlighet att dra ut vitvarorna själva. Finns det ett badkar med en front, vänligen demontera fronten innan vi kommer.

Vi kontrollerar kontinuerligt kvalitén på utförda uppdrag så levererar tjänsten i enlighet med uppdragsbeskrivningen. All verksamhet är försäkrat så att du som kund kan vara trygg när vi utför tjänsten i ditt hem.

Vi har full försäkring som täcker eventuella skador på egendom. Vill du se kopia av försäkringsbrev eller liknande så är du välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst.

Fakturan skickas normalt ett par dagar efter att städningen blivit utförd. Om du inte mottagit den 5-6 dagar efter utförd städning, kontakta kundsupport på tel eller info@orange-stad.se så skickar vi ut en fakturakopia.

Från och med 2009 har man som privatperson rätt till 50% avdrag för arbetskostnad på hushållsnära tjänster. Orange städ AB sköter hanteringen av skattereduktionen från Skatteverket. När du får fakturan har vi redan dragit av för RUT-avdraget.

Personuppgifter hanteras i enlighet med kreditupplysningslagen (KUL) som trädde i kraft 1 januari 2011 samt enligt gällande lagstiftning. (PUL)

Alla som är ute och städar på uppdrag genom Orange städ AB har skrivit på ett sekretessavtal.