Om oss

På Orange städ är vi proffs på städning i alla dess former. Varje månad utför vi fler än flera hundra kvalitetssäkrade städuppdrag i Göteborgs område.

Flyttstädning - Städfirma i Göteborg - Orange-Städ
Flyttstädning - Städfirma i Göteborg - Orange-Städ
+12

Flera ars
erfarenhet

Tid för det som är viktigt på riktigt

Våra grundläggande värderingar på Orange städ är att sätta våra kunder i fokus genom en ärlig och öppen kommunikation. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg, att arbetsutförandet ska vara effektivt och att våra kunder möts av god service. Är våra kunder nöjda med vår service så har vi lyckats med vårt uppdrag, allt till ett mycket lågt och förmånligt pris.

Vi arbetar med fokus på bra kundkontakt, flexibilitet och god kvalitet och har fått möjligheten och förtroendet att utveckla våra idéer och tjänster tillsammans med våra kunder och anställda. Därför kan vi som städföretag erbjuda en mängd tjänster.

Vi använder oss inte av några underleverantörer.

Miljön är viktig för oss — därför använder vi oss utav Svanenmärkta rengöringsmedel när vi städar ditt hem. Vi skrubbar rent ditt hem från damm och smuts med minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi skapar bekymmersfrihet i hem- och kontorsmiljö genom att öka produktiviteten för de som verkar i kundens miljö. Vi är en värderingsstyrd organisation som driver varje del efter orden: Respekt, kvalitet & ansvar

Vi lever låga priser. Detta kommer vi aldrig att ändra på

Flyttstädning - Städfirma i Göteborg - Orange-Städ
Flyttstädning - Städfirma i Göteborg - Orange-Städ
Om oss

Frågor & Svar

Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får och svaren här. Om du trots allt inte hittar svaret på din fråga är vi aldrig längre än ett telefonsamtal eller mail bort.

Förutom att tömma bostaden på möbler och saker, vill vi att du stänger av och frostar av kyl & frys. Glöm inte att dra fram vitvaror som kyl/frys, spis och/eller tvättmaskin/torktumlare, om du vill att vi ska rengöra bakom dessa. På grund av skaderisken drar vi inte fram några vitvaror när vi är på plats. Detta då vi inte kan garantera att vi har möjlighet att dra ut vitvarorna själva. Finns det ett badkar med en front, vänligen demontera fronten innan vi kommer.

Vi kontrollerar kontinuerligt kvalitén på utförda uppdrag så levererar tjänsten i enlighet med uppdragsbeskrivningen. All verksamhet är försäkrat så att du som kund kan vara trygg när vi utför tjänsten i ditt hem.

Vi har full försäkring som täcker eventuella skador på egendom. Vill du se kopia av försäkringsbrev eller liknande så är du välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst.

Fakturan skickas normalt ett par dagar efter att städningen blivit utförd. Om du inte mottagit den 5-6 dagar efter utförd städning, kontakta kundsupport på tel eller info@orange-stad.se så skickar vi ut en fakturakopia.

Från och med 2009 har man som privatperson rätt till 50% avdrag för arbetskostnad på hushållsnära tjänster. Orange städ AB sköter hanteringen av skattereduktionen från Skatteverket. När du får fakturan har vi redan dragit av för RUT-avdraget.

Personuppgifter hanteras i enlighet med kreditupplysningslagen (KUL) som trädde i kraft 1 januari 2011 samt enligt gällande lagstiftning. (PUL)

Alla som är ute och städar på uppdrag genom Orange städ AB har skrivit på ett sekretessavtal.