Dags för fönsterputs?

Vi putsar fönster på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som skolor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt.

Fonsterputs - Städfirma i Göteborg - Orange Städ
Fonsterputs - Städfirma i Göteborg - Orange Städ
+12

Flera ars
erfarenhet

Fönsterputsning

Våra professionella fönsterputsare använder endast miljövänliga rengöringsprodukter. Vi står för all utrustning, arbetet och kunskapen som krävs. Du kan koppla av och ägna din tid till det som finns innanför fönstren istället.

Glasklara insikter ger goda utsikter!

Vad ingår i fönsterputsning?

 Alla våra fönsterputsare har liftkort och reputbildning. Det, tillsammans med vår stora samlade erfarenhet, gör att vi kan ta oss alla typer av jobb. Ingen fönsterputsning är omöjlig för oss.

  • Orange städ AB står för städmaterial och utrustning.
  • Meddela oss om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.

Som privatkund till orange städ AB så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden.

Fonsterputs - Städfirma i Göteborg - Orange Städ
Fonsterputs - Städfirma i Göteborg - Orange Städ
Fönsterputsning

Frågor & Svar

Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får och svaren här. Om du trots allt inte hittar svaret på din fråga är vi aldrig längre än ett telefonsamtal eller mail bort.

Förutom att tömma bostaden på möbler och saker, vill vi att du stänger av och frostar av kyl & frys. Glöm inte att dra fram vitvaror som kyl/frys, spis och/eller tvättmaskin/torktumlare, om du vill att vi ska rengöra bakom dessa. På grund av skaderisken drar vi inte fram några vitvaror när vi är på plats. Detta då vi inte kan garantera att vi har möjlighet att dra ut vitvarorna själva. Finns det ett badkar med en front, vänligen demontera fronten innan vi kommer.

Vi kontrollerar kontinuerligt kvalitén på utförda uppdrag så levererar tjänsten i enlighet med uppdragsbeskrivningen. All verksamhet är försäkrat så att du som kund kan vara trygg när vi utför tjänsten i ditt hem.

Vi har full försäkring som täcker eventuella skador på egendom. Vill du se kopia av försäkringsbrev eller liknande så är du välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst.

Fakturan skickas normalt ett par dagar efter att städningen blivit utförd. Om du inte mottagit den 5-6 dagar efter utförd städning, kontakta kundsupport på tel eller info@orange-stad.se så skickar vi ut en fakturakopia.

Från och med 2009 har man som privatperson rätt till 50% avdrag för arbetskostnad på hushållsnära tjänster. Orange städ AB sköter hanteringen av skattereduktionen från Skatteverket. När du får fakturan har vi redan dragit av för RUT-avdraget.

Personuppgifter hanteras i enlighet med kreditupplysningslagen (KUL) som trädde i kraft 1 januari 2011 samt enligt gällande lagstiftning. (PUL)

Alla som är ute och städar på uppdrag genom Orange städ AB har skrivit på ett sekretessavtal.