Flyttstädning när det är dags att flytta

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa till med flyttstädning. Alltid till fasta priser, efter en given checklista och alltid med en nöjd kund – garanti. Kontakta oss NU så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig när du ska flytta.

Flyttstädning - Städfirma i Göteborg - Orange-Städ
Flyttstädning - Städfirma i Göteborg - Orange-Städ
+12

Flera ars
erfarenhet

Är det dags att flytta?

Det ska vara peppigt att flytta! adios gammalt och hej nytt!  Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. När vi städat klart genomför vi även besiktning enligt den checklista för flyttstädning som vi arbetar efter. Om det skulle vara någon anmärkning på vår flyttstädning åtgärdas det direkt på plats av våra medarbetare. Vi vet att med en väl utförd flyttstädning går det smidigare att lämna över bostaden till den som ska flytta in!

Vad ingår i flyttstädning?

 • Rengöring av samtliga golv.
 • Rengöring av kontakter, dörrar, karmar, element och fönsterbrädor.
 • In- och utvändig rengöring av garderober.
 • Disk- och köksbänk, spis och kakel rengörs.
 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under.
 • Rengöring av spis in- och utvändigt, inklusive ugnsplåtar.
 • Köksfläkt rengöres, inklusive dess ventiler.
 • Skåp, lådor och bänkar rengörs både ut- och invändigt.
 • Diskmaskin rengöres in- och utvändigt.
 • Avtorkning av belysning.

 Alla våra fönsterputsare har liftkort och reputbildning. Det, tillsammans med vår stora samlade erfarenhet, gör att vi kan ta oss alla typer av jobb. Ingen fönsterputsning är omöjlig för oss.

Orange städ AB står för städmaterial och utrustning

 • Torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp rengöres in- och utvändigt.
 • In- och utvändig rengöring av toalettstol, badkar och jacuzzibadkar.
 • Rengöring av kakelväggar.
 • Rengöring av golvbrunnar och ventiler.
 • Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av belysning.

Som privatkund till orange städ AB så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden.

Flyttstädning - Städfirma i Göteborg - Orange-Städ
Flyttstädning - Städfirma i Göteborg - Orange-Städ
Flyttstädning

Frågor & Svar

Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får och svaren här. Om du trots allt inte hittar svaret på din fråga är vi aldrig längre än ett telefonsamtal eller mail bort.

Förutom att tömma bostaden på möbler och saker, vill vi att du stänger av och frostar av kyl & frys. Glöm inte att dra fram vitvaror som kyl/frys, spis och/eller tvättmaskin/torktumlare, om du vill att vi ska rengöra bakom dessa. På grund av skaderisken drar vi inte fram några vitvaror när vi är på plats. Detta då vi inte kan garantera att vi har möjlighet att dra ut vitvarorna själva. Finns det ett badkar med en front, vänligen demontera fronten innan vi kommer.

Vi kontrollerar kontinuerligt kvalitén på utförda uppdrag så levererar tjänsten i enlighet med uppdragsbeskrivningen. All verksamhet är försäkrat så att du som kund kan vara trygg när vi utför tjänsten i ditt hem.

Vi har full försäkring som täcker eventuella skador på egendom. Vill du se kopia av försäkringsbrev eller liknande så är du välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst.

Fakturan skickas normalt ett par dagar efter att städningen blivit utförd. Om du inte mottagit den 5-6 dagar efter utförd städning, kontakta kundsupport på tel eller info@orange-stad.se så skickar vi ut en fakturakopia.

Från och med 2009 har man som privatperson rätt till 50% avdrag för arbetskostnad på hushållsnära tjänster. Orange städ AB sköter hanteringen av skattereduktionen från Skatteverket. När du får fakturan har vi redan dragit av för RUT-avdraget.

Personuppgifter hanteras i enlighet med kreditupplysningslagen (KUL) som trädde i kraft 1 januari 2011 samt enligt gällande lagstiftning. (PUL)

Alla som är ute och städar på uppdrag genom Orange städ AB har skrivit på ett sekretessavtal.